8 Eylül 2009 Salı

TOMBOY KURU KÖPEK MAMASI 6.80 KG.

Yetişkin köpekler için kuru köpek maması
ANALİZ DEĞERLERİ Protein % 21 (minimum) Yağ % 10 (minimum) Lif % 4 (maksimum) Nem % 12 (maksimum)
# Tomboy köpek maması’nın formülü, AAFCO (Amerikan Resmi Yem Kontrol Dairesi) beslenme, üretim standartlarında ve değerlerinde hazırlanmıştır.
İÇERİK Tavuk unu, et kemik unu, öğütülmüş mısır, mısır guluten, buğday unu, tavuk yağı, balık ürünleri, taurin, vitamin ve mineraller, makro ve mikro elementler.
TAKRİBİ KULLANIM MİKTARI (günlük) Köpeğin ağırlığı (kg): 2-3 5-6 10 20 40 Mama miktarı (gr): 150 250 400 650 1200
# Köpeğinizin kilo ve performans durumuna göre, mama miktarını ayarlayabilirsiniz. Beraberinde herhangi bir takviye gıda gerekmemektedir. İçerisinde tüm gerekli vitamin, mineral, yağ vb. öğeler mevcuttur. Yukarıdaki oranlar takribi olarak verilmiş olup, köpeğinizin yemek ihtiyacı, yaşı, günlük aktivitesi ve hava durumu gibi koşullardan etkilenir. Köpeğinizin yemeği ile beraber her zaman taze ve temiz su bulundurmayı unutmayınız.

TOMBOY’ A GEÇİŞ:
# İlk kullanımdan itibaren artan miktarlarda Tomboy’u daha önce kullandığınız mama ile karıştırarak 1 hafta boyunca veriniz. Daha sonrasında tamamen Tomboy’a dönebilirsiniz. Yavrularda süt sonrası ilk mama olarak kullanımda süt veya su ile ıslatarak da verebilirsiniz.

SAKLAMA:
# Mamanızı rutubetten uzak, serin ve kuru yerde saklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder